Události

« Neděle 02. Říjen 2011 »
Ne
Začátek: 00:00
Konec: 11:30

KDY: neděle 2.10.2011
KDE:
Na hřišti FK Černilov
ZÁPASY: Černilov A - Stěžery A, Černilov B - Stěžery B, Černilov A - Stěžery B, Černilov B - Lokomotiva HK, Černilov B - Stěžery A, Černilov A - Lokomotiva HK
SRAZ: 8:00 v kabinách
Nominace: všichni, jak jinak
Omluveni: Ondra Petrikovič, Dominik, Kuba Voslař, Marťa Novotný

A jak to dopadlo ?

Oba dva naše týmy měly 2 hráče na střídání a na dnešní třízápasový program to bylo akorát. Snad poprvé jsme měli kompletní Áčko a bylo to znát. Z dnešních výkonů a hry jsem byl nadšený.

Černilov A - Stěžery A 4:3 (1:2)
(Palma 4x)
První poločas jsme se rozkoukávali. První půlku jsme se v podstatě jen bránili, protože hosté byli živější a důraznější. I přesto jsme šli do vedení z brejku, ale díky převaze hosté zaslouženě skóre otočili.
V druhé půlce už jsme srovnali hru a začali si vytvářet šance, které zužitkoval nezastavitelný Palmič.

Černilov A - Lokomotiva HK 7:0 (4:0)
(Palma 2x, Lankaš, Kadaník, Hrdina, Rejnková, Havelka)
Lokomotiva s fotbalem začíná, takže zápas byl jednoznačný. V první půlce se nám dařila kombinace, měli jsme dost času a prostoru na přihrávku. V druhé půlce jsem prohodil obranu s útokem a hra už nebyla tak plynulá. Přesto jsem rád, že všichni hráči, kromě Myšáka Hovorky v brance si vstřelili gól.

Černilov A - Stěžery B 6:1 (3:1)
(Hrdina 3x, Palma 2x, Rejnková)
Všichni byli nabuzení a v provozní teplotě, takže i když byl soupeř kvalitní, tak jsme ho doslova přejeli. První gól v podstatě z rozehry na 1:0 naše borce ještě povzbudil a celý zápas předváděli kvalitní a soustředěný výkon. Hrdinou zápasu byl David Hrdina, který dostal za úkol hlídat nejlepšího hráče na hřišti - kapitána soupeřova týmu. David nejenže hlídanému hráči zápas doslova znechutil (k ničemu ho nepustil), ale ještě krásně přihrával Palmičovi do šancí a navrch vsítil hattrick. Dařila se kombinace a opravdu bylo na co koukat.
Tohle byl zatím nejlepší výkon podzimu.

Černilov B - Stěžery B 0:4 (0:1)
Mlaďáci byli ještě jednou nohou v posteli a soupeř je zaslouženě přehrál.

Černilov B - Stěžery A 0:2 (0:0)
Výborný zápas s kvalitním soupeřem mlaďáci odehráli báječně. Ještě 5 minut před koncem drželi senzační remízu. Naše akcie drželi hlavně super gólman Jirka a čerstvě přeškolený koncák na obránce Honzík Svatoň.

Černilov B - Lokomotiva HK 3:1 (1:1)
(Strnad 2x, Brož)
Výborný výkon podtrhli naši mládežníci v posledním zápasem vítězstvím. Příkladně bojovali a hlavně v druhé půli byli lepším týmem.

Smekám před všemi hráči za dnešní paradní výkony a moc děkuji rodičům za velikou pomoc (příprava a úklid hřistě, pískání, focení, fandění ...) !


info platí, protože byl kalup s vyklizením kabin, tak přihlášky a soupravy doladíme v úterý:

INFO1: Na tréninku jsem rozdával přihlášku do fotbalové školičky. Už se mne ptali rodiče, co minule nebyli vyzvednout své miláčky po tréninku, o co jde. Jednoduše - jde o kooperaci našeho klubu se Smiřickým DDM. Pro naše hráče-hráčky se nic nemění - stále trénují a hrají s námi pod křídly FK Černilov, ale tím, že je zároveň přihlásíme do školičky pod DDM, máme šanci získat další benefity pro klub ať už tréninkové plochy (umělka, velká tělocvična) a pomůcky, tak i nové hráče. Pro Vás se nezmění vůbec nic, jen potřebujeme vybrat přihlášky.

INFO2: Chystám doobjednávku klubových souprav (tepláky, tepláková bunda, šusťákovka). Kdo má zájem hlaste velikosti. V neděli bych ji chtěl uzavřít. Samozřejmě půjde objednat i později, ale s až s další várkou více kusů.

Začátek: 12:00
Konec: 13:30

KDY: neděle 2.10.2011
KDE:
Na hlavním hřišti FK Černilov
ZÁPAS: Třebechovice/Černilov - Sokol Třebeš 1:4 (0:3)

Branka: Kundrt

J. Novotný - A. Lochman , M. Hejcman , R. Charous , T. Malý - L. Chvapil , M. Rous , M. Šmied , F. Dědek - J. Voltr , L. Kundrt
střídající : P. Konšel , P. Lovas , S. Jech 

Vyrovnané utkání, kde hosté byli střelecky efektivnější.

Začátek: 13:45
Konec: 15:15

KDY: neděle 2.10.2011
KDE:
Na hlavním hřišti FK Černilov
ZÁPAS: Třebechovice/Černilov - Sokol Třebeš 0:11 (0:3)

Klasicky byl nedostatek hráčů starších ročníků, takže museli zase nastoupit žáci, kteří měli už jeden zápas v nohách.

Začátek: 16:00
Konec: 17:45

KDY: neděle 2.10.2011
KDE:
Na hlavním hřišti FK Černilov
ZÁPAS: FK Černilov B - TJ Sokol Malšova Lhota A 4:3 (1:1)

Rozhodující gól vstřelil nestárnoucí Láďa Kundrt.

Branky: Hlína M., Kundrt, Bouchal, Havlas - Soukup Petr, Havelka, vlastní,
ŽK 0:1
Sestava: Šlor - Čapek, Havlas Jiří st., Mindek, Šmied (46. Hlína M.) - Havlas Jiří ml., Pešava, Štěnička, Krejčí (81. Voltr) - Jelen (71. Kundrt), Bouchal.

Začátek: 16:00
Konec: 17:45

KDY: neděle 2.10.2011
KDE:
Na hřišti Jiskry Jaroměř
ZÁPAS: Jiskra Jaroměř - FK Černilov 0:1 (0:1)

V zápase, kde padly 4 červené karty (2 na každé straně), dal jedinou branku Daniel Kaplan.

Naše sestava - Klofanda - Zumr, Hrubý Vojta, Urban, Hlína Kamil - Kaplan (Štěpánek), Hušek, Placák (Schwarzer), Hrubý Jan, Petrásek - Ježek (Linhart)