Události

« Sobota 25. Srpen 2012 »
So
Začátek: 00:00
Konec: 13:00

KDY:  sobota 25.8.2012
KDE:
Na hřišti Olympie HK v Kuklenách
SOUPEŘI: Olympia HK, Náchod, RMSK Cidlina
SRAZ: nejpozději v 9:00 na Olympii, odjezd v 8:30 od kabin
Nominace: všichni

A jak to dopadlo ?

Černilov - Olympia HK 1:3
(Palmič)
Černilov - RMSK Cidlina 1:5
(Palmič)
Černilov - Náchod 0:4

Dnes jsme se setkali s hodně kvalitními týmy a sehráli těžká utkání. Nebyli jsme komplet, takže jsme museli povolat i borce ročníku 2004 a vyspělost soupeřů pak byla znát.
S Olympií jsme sehráli výborný a odmakaný zápas. S Cidlinou kvalitní první poločas 1:1 a s Náchodem už jsme byli v útlumu. Byl to první turnaj a my jsme se rozkoukávali, když ještě zamakáme na systému hry, tak i takovéhle soupeře můžeme hodně pozlobit.

Začátek: 00:00
Konec: 13:00

KDY:  sobota 25.8.2012
KDE:
Na hřišti Olympie HK v Kuklenách
SOUPEŘI: Olympia HK, Náchod, RMSK Cidlina
SRAZ: nejpozději v 8:15 na Olympii, odjezd v 7:45 od kabin
Nominace: všichni

A jak to probíhalo ?

Sestava: Čuda (Šmied) - Kadaník, Martinů, Horák Bertík, Svatoň, Horák Hynek, Mikunda, Flégl, Jukl, Chudý Kuba, Hovorka Kuba

Černilov - Olympia HK 0:5
Zápas s domácími jsme hrubě podcenili. Přistoupili jsme k němu laxně a nezodpovedně s tím, že se nám v přípravě dařilo, takže musíme v pohodě vyhrát. Navíc drhla práce obrany. Ještě za stavu 2:0 jsme si vytvořili 2 stoprocentní tutovky, ale nedali jsme a po třetím gólu domácích už jsme zápas odchodili.

Začátek: 09:00
Konec: 12:00

Jelikož máme nové akvizice, chceme vše dobře sladit. Čekají nás 3 "přátelské půldenní miniturnaje". Sobota 25.8. na Olympii HK (ostrý test s domácími,RMSKou a Náchodem), potom 1.9. v Třebši (domácí,Třebechovice a Náchod) a 8.9. v Červeném Kostelci (domácí, Rtyně/Úpice a Č.Kostelec) vždy od 9 hod.

Sraz na místě nejpozději v 8:20!! Žádáme rodiče o dochvilnost (předem děkujeme). 

Začátek: 17:00
Konec: 19:00

ZÁPAS: Sparta Úpice - FK Černilov 1:1 (1:1)

Sestava Úpice:
Kobos - Vasiljev (55. Kejzlar P.), Hanzlík, Kejzlar M. (83. Kaplan), Kolman - Kánský, Finger, Marel Jan, Mach - Šulitka I. (66. Rada), Winter.

Sestava Černilov:
Pavliš - Zumr, Hrubý V., Urban, Schwarzer - Štěnička (46. Bezvoda), Charous (88. Filip), Hušek, Šrámek - Linhart (79. Volter), Ježek (83. Hlína K.)

Branky: Hanzlík - Ježek

V nových dresech od našeho sponzora černlovští borci absolvovali i druhý zápas. Tradičně se prezentovali kvalitní a kombinační hrou a po většinu zápasu měli více ze hry. Domácí byli důrazní, bojovní a hrozili hlavně z dobře zahrávaných a nacvičených standardek.
Po rohových kopech padly i obě branky. Při první naši nepohlídali volného Hanzlíka a při druhé se k odraženému míči včas dostal Ježek.
80 minut byli naši borci fotbalovější, vytvářeli si šance a sahali po třech bodech. Nejnadějnější byla akce Ježka, kdy poslal v druhém poločase do samostatného nájezdu Kubu Huška, ale ten sám před Kobosem těsně míjí pravou tyč. Ale nakonec jsme se o bod třásli, protože posledních 10 minut patřilo domácím, hodně přitlačili a v poslední minutě dokonce nastřelili břevno.
Takže ve finále je remíza pro oba týmy spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.