Události

« Pátek 30. Srpen 2013 »
Začátek: 18:00
Konec: 20:00

KDY: pátek 30.8.2013
KDE:
doma na hlavním hřišti
ZÁPAS: FK Černilov - RSCM Rozkoš 3:0 (1:0)

Branky: Mikunda, Flégl, Gernat

Po sympatickém výkonu jsme dnes opět naplno bodovali. A to skóre mohlo být v náš prospěch mnohem výraznější, ale zase zahazujeme loženky jak na běžícím pásu.
V první půlce hrajeme na půlce soupeře, který se ve více než dvou lidech dostal za půli poprvé v 25. minutě. Ale dobře brání v bloku před vápnem a takže prosazení se do koncovky je složité nebo jsme zbrklí. Gól dáváme jen jeden - po rohu všechny uklidňuje Lukáš.
V druhé půlce se přeháníme v zahazování šancí a soupeř vystrkuje růžky. Jednoduše odkopává balony na levého útočníka, který nám hodně zatápí a chudák Tkáča je mu po prsa. Postupem času se projevuje, že máme víc lidí na střídání a tak vyhráváme běžecké souboje, jsme živější. A když si narazíme balon, tak se kluci do vápna dostávají nezvykle snadno. Poslední gól je lahůdka - Štěpán, který několik slibných šancí spálil, tentokrát s velikým přehledem lobuje soupeřova vytáhlého gólmana.
Za dnešek všechny chválíme, 1* dotává stoperské duo Luka "Lukič" a Sváťa, protože byli skvělí, přes ně to prostě nešlo projít.

A připomínáme příští zápas - v neděli hrajeme v 15:00 v Třebechovicích.