Události

Neděle 22. Leden 2017
Začátek: 22:23

Krátce a stručně:

Černilov - Třebeš A 8:8 (4:5)
(Petrikovič 3x, Bešík 3x, Voslař, Brož)

Soupeř dojel s šikovnými 05kami, takže se hrálo zajímavé a kvalitní utkání. My jsme se sešli tak-tak, se dvěma na střídání. Holt zaútočily nemoce a lyžáky. Do kasy musel nakonec univerzální voják Míša Hovorka, zbytek sil jsme rozložili podle zkušeností s posty.
Začali jsme slušně, ale tradičně v koncovce hodně spalujeme, takže se celý zápas taháme o gól-dva. V druhé půli dotáhnem a máme pěknou sérku 3 fíků, ale bojovný soupeř krátce před koncem srovná a když v poslední šanci zápasu Domino zaváhá sám před gólmanem, tak plichtíme. 

Mrzí mne, že pár borců nedorazí bez omluvenky, tak do poslední chvíle nevím v jaké sestavě nastoupíme a hlavně shánět nějakou posilu 5 minut před začátkem utkání je sci-fi.

Neděle 5. Únor 2017
Začátek: 08:00
Konec: 15:30

KDY: neděle 5.2.2017
KDE: Sportovní hala Předměřice (ta s Bowlingem)
SRAZ: 8:00 hod. na místě
Soupeři: 
Předměřice, Třebeš, Hoříněves, Dohalice, Třebechovice, Velichovky, Vysoká
Nominace: Vrabec - Voslař, Hovorka, Veselovský, Havelka, Petrikovič, Krejza, Bešík

V přílohách podrobnosti - pravidla, rozpis zápasů.

A jak to dopadlo?

Jak už prozrazuje nadpis, obsadili jsme druhé místo. Opět pouze o skóre, se stejným počtem bodů jako první a s nerozhodným výsledkem vzájemného zápasu. Toto umístění nám je na tomto turnaji v Předměřicích nějak souzené. Obsadili jsme druhé místo už čtvrtý rok po sobě! Velkého úspěchu dosáhl Lukáš Veselovský (ročník 2006), když byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje, který byl pro ročník o dva roky starší, tedy 2004.

Začátek: 14:00
Konec: 17:30

Poslední zápas ve skupině jsme odehráli jen s 4mi kmenovými hráči a zbytek týmu tak doplnili starší elévci, těm moc děkuji za výpomoc.

Černilov - Třebeš dívky 12:4 (4:2)
(Honza Pelouch 6x, Mark, Karlos, Domino, Cejzlič, Kaštan, Jáša)
Začátek byl z naší strany strašidelný. Nedali jsme si balón, nezpracovali jsme a fyzicky disponovanejší soupeřky nás k ničemu nepustily. Z dvou dalekonosných odkopů Kaňorovi oba spadly pod víko a nevypadalo to s námi dobře. Ale hlavně mlaďáci se zvedli a chvílemi předvedli pěkné kombinace a začali jsme tak děvčata přehrávat. V druhé půli už nás bylo plné hřiště a zaslouženě jsme navyšovali skóre.

Neděle 12. Únor 2017
Začátek: 16:00
Konec: 17:30

KDY: neděle 12.2.2017
KDE: Všesportovní stadión FC HK v Malšovicích (umělá tráva)
SRAZ: 15:30 hod. na místě
Soupeř: 
FC HK dívky starší žákyně

A jak to dopadlo?