Události

Středa 6. Září 2017
Začátek: 17:30
Konec: 19:15

pohar


Dnes se naši muži utkají
doma od 17:30 v druhém kole Poháru Hejtmana KHK s týmem Sokol Třebeš

Zveme všechny naše fanoušky, aby přišli naše borce povzbudit.

Třebeš přešla v prvním kole přes Dobrušku. Naši borci si v prvním kole poradili s krajským Rychnovem. Očekáváme tak pěkný a kvalitní sport z obou stran. Postupující si další kolo zahraje na jaře 2018.

Sobota 9. Září 2017
Začátek: 12:30
Konec: 14:15

KDY: sobota 9.9.2017
KDE: na hřišti Ve Velkém Pořící
SRAZ: 11:45 hod. na místě
Soupeř: TJ Velké Poříčí
Nominace: všichni

A jak to dopadlo?

FK Černilov - TJ Velké Poříčí   0 : 2 (0 : 0)

Neděle 17. Září 2017
Začátek: 14:45
Konec: 16:00

Černilov - Hoříněves 4:1 (2:1)
Fiala 2x, Sekyra, Petrikovič

Sestava: Jaroš - Havelka, Hovorka, Chudý, Voslař - Vrběcký, Bešík, Krejza, Petrikovič - Fiala, Sekyra (střídali Pelikus, Šmíd, Hroneš)

Dnešní zápas jsme odehráli ve velkém stylu, od začátku jsme byli lepší a fotbalovější než urostlí borci Hoříněvse. Loženek jsme si vytvořili na dvouciferné vítězství, ale neproměňujeme. Pouze průniky Nováka nám dělaly problém, ale Chuďas si ho po první povedené akci ohlídal a zbytek zápasu si špílmachr soupeře v podstatě nekopl. Dnes fungovalo úplně všechni - beci, záložka, hroťáci a kombinace. S podobným výkonem se můžeme měřit úplně se všemi. Hlavní je se sejít a na hřišti to odmakat. To se dnes povedlo.
Trochu jsem trnul jak si poradí mladší žáci. Měli jsme jich dnes na place 5, kteří si odehráli dopoledne svůj turnaj. Ale naprosto bez potíží odmakali i odpolední zápas na velkém hřišti a nic na nich nebylo znát.
Pochvala všem ! 

Sobota 23. Září 2017
Začátek: 14:00
Konec: 15:47

Černilov - Dobruška/Opočno 1:2 (0:1)
Chudý

Sestava: Vrabec - Havelka, Hovorka, Chudý, Voslař - Brož, Bešík, Mikušík, Petrikovič - Fiala, Veselovský (střídali Pelikus, Myšák)

Dnešní zápas se sousedy z tabulky nám nevyšel. Chybělo několik klíčových hráčů a hra tak nebyla na úrovni minulého týdne.
V první půlce jsme herně nepřesvědčili, nedařila se kombinace, chyběla bojovnost, dělali jsme poziční chyby. Domácí si hru nekomplikovali, posílali balony za obranu na 2 rychlíky, z čehož pramenily 4 samostatné nájezdy na Tobíka, které naštěsí pro nás skončily mimo. I přes naši nepěknou hru jsme měli několik tutovek (sám Paprika asi 3), ale bez gólového efektu.

V druhé půli po rozborce u videa a lehkém zamíchání sestavou se naše hra výrazně zlepšila. Soupeře jsme k ničemu nepustili, bojovali jsme, dostávali jsme se do šancí. Konečně se povedlo několik kolmic na Dana, který větral obranu domácích, ale ke vší smůle nedáme nic. Soupeř dá branku po standardce, která být neměla, kdy Vondris hlavičkuje míč do protipohybu brankáře, jinak v druhé půli nezahrozil. Branku dáme až v poslední minutě při hře "all-in". Dnes nám ani moc nepomohl výroky rozhodčí, mám pocit, že brankám předcházely sporné momenty. Ale mohli jsme si zápas uhrát v pohodě sami, šancí bylo dost.

Moc nás mrzí zranění Fíldy Peldy, který zásah balonem a obnovila se mu zlomenina ruky. Přejeme brzké udravení !

Čtvrtek 28. Září 2017
Začátek: 13:30
Konec: 15:00

KDY: čtvrtek 28.9.2017
KDE: doma na hlavním hřišti
SRAZ: 12:45 hod. v kabinách
Soupeř: TJ Lokomotiva Borohrádek
Nominace: všichni, kdo není odjetý, nemocný, nebo zraněný (omluvenek je opravdu hodně)

A jak to dopadlo?

Sestava: Čurbin - Kubas, Hrony, Chuďas, Vondris - Boben, Krejzič, Béša, Hovorkáč - Marťas S., Dejv M. (střídal Fany S.)

FK Černilov - TJ Lokomotiva Borohrádek   2 : 3 (0 : 3)
(Marťas S. 1x; Hrony 1x)

Neděle 1. Říjen 2017
Začátek: 14:30
Konec: 16:00

KDY: něděle 1.10.2017
KDE: v Solnici
SRAZ: 13:45 hod. na místě
Soupeř:
SK Solnice

A jak to dopadlo?

Sestava: Jaroš - Voslař, Hovorka, Chudý, Havelka - Petrikovič, Krejza, Bešík, Mikušík - Fiala, Sekyra (střídali Veselovský, Vrběcký)

SK Solnice - FK Černilov 2 : 3 (1 : 1)
(Sekyra 2x; Krejza 1x)