Události

Neděle 8. Říjen 2017
Začátek: 13:45
Konec: 15:15

KDY: neděle 8.10.2017
KDE: doma na zadním tréninkovém hřišti
SRAZ: 13:00 hod. v kabinách
Soupeř: SK Třebechovice pod Orebem
Nominace: všichni

A jak to dopadlo?

Sestava: Jaroš - Petrikovič, Hovorka, Chudý, Havelka - Veselovský, Krejza, Bešík, Mikušík - Sekyra, Fiala (střídal Vrabec)

FK Černilov - SK Třebechovice pod Orebem   4 : 3   (1 : 3)
(Bešík 1x; Chudý 1x; Fiala 1x; Krejza 1x)

Sobota 14. Říjen 2017
Začátek: 15:00
Konec: 16:24

KDY: sobota 14.10.2017
KDE: v Častolovicích 
SRAZ: 14:15 hod. na místě
Soupeř: spojený tým Kostelec/Častolovice

Sestava: Jaroš - Havelka, Chudý, Hovorka, Myšák - Mikušík, Krejza, Bešík, Petrikovič - Fiala, Sekyra - střídali Vrabec, Brož, Veselovský

Neděle 22. Říjen 2017
Začátek: 13:15
Konec: 15:00

Krátce a stručně:

Sestava: Vrabec - Havelka, Chudý, Hovorka, Voslař - Petrikovič, Bešík, Mikušík, Brož - Fiala, Sekyra - střídali Jaroš, Myšák, Veselovský, Vrběcký

Černilov - Týniště 0:8 (0:2)
()
Do zápasu jsme vstoupili na vlně dobrých výkonů z minulých zápasů, ale dnešek nás posadil zase zpátky na zem. Soupeř disponoval několika fyzicky nadstandardně vybavenými hráči patřícími spíš o kategoriii výše. Když k tomu přidáme i jejich rychlost a fotbalovost, tak to byl dnes oříšek. Nestačilo hlídat jednoho hráče, ale hrozeb bylo několik.
V první půli jsme odolávali, přesto jsme měli v obraně několikrát problém s rychlým přechodem a náběhy hlavně z levé strany. Dvě branky padly po sprinterských soubojích, kde jsme neměli dnes nárok. Přesto jsme chvílemi zahrozili a je škoda, že se nepovedl třebas Danův průnik, kdy se dostal sám před brankaře a uklízel míč po zemi k tyči, jenže těsně míjíme. Ožili jsme s příchodem Davida Jaroše.
Do druhé půle jsme popřesouvali řady, posunuli Chuďase do záložky a začali kombinací a tlakem. Deset minut tlaku v branku neústilo, naopak hosté dvakrát tradičně překopli hřiště "na Libora" a bylo vymalováno - za stavu 0:4 už nebylo sil ani vůle s výsledkem něco udělat a zbytek jsme dohráli v útlumu. Hodně dnes chyběl zraněný Krejzič a tedy co mne trápí fest - co se nám povedlo dnes vyrobit chyb v obraně to je na zamyšlenou. Několikrát jsme měli balón na kopačce, chceme rozehrát a balón odevzdáme soupeři.

K příštímu zápasu budem muset přistoupit výrazně jinak.
Jinak kloubouk smekám před mladšími žáky - odehráli si dopoledne v děšti dva zápasy v Častolovicích a ještě po rychlém obědě pomohli nám, díky borci.  

Sobota 28. Říjen 2017
Začátek: 10:00
Konec: 11:38

Krátce a stručně:

Sestava: Vrabec - Havelka, Fiala, Jaroš, Voslař - Petrikovič, Bešík, Krejza, Brož - Chudý, Veselovský - střídal Hovorka

Neděle 5. Listopad 2017
Začátek: 11:45
Konec: 13:15

Sestava: Hroneš - Havelka, Chudý, Hovorka, Myšák - Petrikovič, Bešík, Mikušík, Brož - Fiala, Voslař - střídali: nikdo

Černilov - Týniště 1:8 (0:2)
(Fiala)
Bohužel už tradičně se nakupila hromada omluvenek klíčových hráčů a dokonce ani výpomoc z řad mladších žáků nešla vzhledem k marodům poshánět. Takže jsme museli v sestavě zaimprovizovat. Do kasy se postavil statečný Kaňour, který se v dospělé brance doslova ztrácel. Nastřídání nebyl nikdo ...

Hosté měli několik silných 03ek, doplněných šikovnými mladšími žáky. V první půli jsme drželi krok výsledkově, ale herně jsme spíše bránili, naše brejky nebyly řešeny dobře. Přesto jsme bránili slušně.
Do druhé půli jsme šli s odhodláním srovnat, začneme dobře, ale po dvou rychlých gólech je vymalováno. Směrem dopředu jsme byli lepší a herně se mi projev líbil víc než v půli první, ale dozadu jsme nechávali hromadu okýnek a hlavně dělali moře zbytečných kiksů (prakticky všichni beci dnes vymysleli nějakou zbytečnou akci, ze které rezultovala branka). Děs. Pochvalu zaslouží Kaňour, Chuďas a Dan, kteří zápas odmakali naplno, zbytek týmu hrál hodně pod své možnosti.   

Příští týden hrajeme v sobotu ráno v Hostinném, kde si chceme zlepšit náladu. Zapiště si to do notýsků. Je opravdu potřeba se sejít. Absence každého borce věkově patřicího do starších žaků nás hrozně oslabuje. To bylo vidět krásně dnes, mít možnost mít na place Dádu, Krejziče, Tobíka, Martina, Lukina, tak ten zápas bude o něčem jiném.

Zároveň přecházíme na zimní model trénování:
ÚTERÝ - umelá tráva Smiřice 17:00 - 18:30
ČTVRTEK - tělocvična škola 17:30 - 19:00

A domáčák - dejte mi vědět, jestli byste si v ponděli udělali čas na balanční cvičení BOSU + výběh v Černilově. Cca. 16:00 - 17:00. Výběh si vzal na triko já (Slávek), cvičení BOSU Markéta Michaličková. Ale akci uspořádám, jen když budu vědět, že nás bude alespoň 10 chodit (ročníky 06-03), jinak je to ztráta času proo všechny.