Události

« Neděle 05. Listopad 2017 »
Ne
Začátek: 11:45
Konec: 13:15

Sestava: Hroneš - Havelka, Chudý, Hovorka, Myšák - Petrikovič, Bešík, Mikušík, Brož - Fiala, Voslař - střídali: nikdo

Černilov - Týniště 1:8 (0:2)
(Fiala)
Bohužel už tradičně se nakupila hromada omluvenek klíčových hráčů a dokonce ani výpomoc z řad mladších žáků nešla vzhledem k marodům poshánět. Takže jsme museli v sestavě zaimprovizovat. Do kasy se postavil statečný Kaňour, který se v dospělé brance doslova ztrácel. Nastřídání nebyl nikdo ...

Hosté měli několik silných 03ek, doplněných šikovnými mladšími žáky. V první půli jsme drželi krok výsledkově, ale herně jsme spíše bránili, naše brejky nebyly řešeny dobře. Přesto jsme bránili slušně.
Do druhé půli jsme šli s odhodláním srovnat, začneme dobře, ale po dvou rychlých gólech je vymalováno. Směrem dopředu jsme byli lepší a herně se mi projev líbil víc než v půli první, ale dozadu jsme nechávali hromadu okýnek a hlavně dělali moře zbytečných kiksů (prakticky všichni beci dnes vymysleli nějakou zbytečnou akci, ze které rezultovala branka). Děs. Pochvalu zaslouží Kaňour, Chuďas a Dan, kteří zápas odmakali naplno, zbytek týmu hrál hodně pod své možnosti.   

Příští týden hrajeme v sobotu ráno v Hostinném, kde si chceme zlepšit náladu. Zapiště si to do notýsků. Je opravdu potřeba se sejít. Absence každého borce věkově patřicího do starších žaků nás hrozně oslabuje. To bylo vidět krásně dnes, mít možnost mít na place Dádu, Krejziče, Tobíka, Martina, Lukina, tak ten zápas bude o něčem jiném.

Zároveň přecházíme na zimní model trénování:
ÚTERÝ - umelá tráva Smiřice 17:00 - 18:30
ČTVRTEK - tělocvična škola 17:30 - 19:00

A domáčák - dejte mi vědět, jestli byste si v ponděli udělali čas na balanční cvičení BOSU + výběh v Černilově. Cca. 16:00 - 17:00. Výběh si vzal na triko já (Slávek), cvičení BOSU Markéta Michaličková. Ale akci uspořádám, jen když budu vědět, že nás bude alespoň 10 chodit (ročníky 06-03), jinak je to ztráta času proo všechny.